OVER DE KLANT

De Vouwwow is hét antwoord op de traditionele klapstoel. Een op en-uitvouwbare stoel van recyclebaar karton. De VouwWow is een ontwerp van architecten Maartje Nuy en Joost van Noort die sinds 2010 samenwerken onder de naam Studio Nuy van Noort. De stoel wordt uit één plaat honingraatkarton gesneden, voorzien van V-vormige vouwrillen en biedt daardoor, eenmaal gevouwen, een solide en comfortabele zit.

sector-design

KLANTVRAAG

Studio Nuy van Noort zocht een opvallende manier om hun Vouwwow concept kracht bij te zetten bij inzending voor diverse designprijzen. Ze vroegen ons om een promotievideo te maken waarin het unieke concept van de stoel op passende wijze wordt gepresenteerd en waarin gebruik wordt gemaakt van simplistische illustraties, in combinatie met echte beelden van de stoel zelf.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De Vouwwow heeft inmiddels diverse designprijzen gewonnen, dat maakt naar ons idee niet alleen de stoel maar ook de promotievideo een succes. Het inventieve en simpele concept van de Vouwwow stoel komt naar ons idee goed terug in de stijl van de promotievideo. De personages en ronddraaiende stoel in deze video zijn voor een “green screen” gefilmd en daarna in post-productie bewerkt.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›