OVER DE KLANT

Gispen is dé inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten en creërt optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doen ze als ontwerper, producent en leverancier. Gispen is ervan overtuigd dat goed ontworpen producten en slim ingerichte ruimten inspirerend en motiverend werken. Gispen werkt intensief samen met nationale en internationale ontwerpers, klanten, partners en leveranciers. Zo ontstaan innovatieve en prikkelende oplossingen voor wonen, werken en leren.

sector-design

DE OPDRACHT

Gispen wil ons bewust maken van het feit dat we veel meer zitten dan we denken. Dat elke dag sporten niet genoeg compenseert en er gedurende de dag meer afwisseling moet zijn. En als je dan zit, je goed en bewegelijk moet zitten. De nieuwe bureaustoel Gispen Zinn is hier speciaal voor ontworpen, zodat je in de juiste afstelling voor jouw lichaam lekker en bewegelijk kan zitten. Gispen vroeg ons een explanimation te maken waarin dit op speelse wijze wordt uitgelegd.

illustratie-klantvraag
gispen-stijlontw gispen-characterontw

BEHAALDE RESULTATEN

Na een uitgebreide stijlontwikkeling kwamen de meubels en ruimtes het beste tot zijn recht in een vals perspectief van bovenaf. Met gebruik van strakke geometrische vormen en een beperkt kleurenpalet knallen de visuals er meteen uit. Door speelse bewegingen en overgangen volg je als kijker vloeiend het verhaal. De vloeiende bewegingen bevorderen daarnaast ook het inhoudelijke verhaal, omdat het letterlijk over beweging gaat. Daarbij houden kleine grapjes als Willem Alexander tijdens de troonrede, de Engelse wachter en speelse kat je geboeid tijdens het technische verhaal.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›