De visie van ons bureau

Impact creëren door visualiseren

Met onze animatiestudio willen we impact creëren door visualiseren. Door te visualiseren krijgen we zaken sneller voor elkaar. Impact kan inhoudelijk zijn; we kunnen mensen inzicht geven, begrip, het grote plaatje laten zien. Het kan een proces bespoedigen of aanzetten tot handelen. Impact kan ook betekenen dat we met onze visualisaties verrassen of ontroeren en daarmee ons doel bereiken.

We zijn een jonge animatie studio gevestigd te Amsterdam met focus op kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. Dat doen we door het ontwikkelen van creatieve concepten, infographics, interactieve visualisaties en animaties.

Maak kennis met ons team ›

De visie van onze animatiestudio: Impact creëeren

Impressie van onze animatiestudio

in60seconds maakt complexe materie begrijpelijk door middel van animaties, infographics en interactieve visualisaties. De combinatie van tekst, beeld en eventueel geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd te communiceren. in60seconds wil verrassen en vernieuwen met de visuele- en inhoudelijke kwaliteit van haar werk. We hebben als doel om visueel communiceren gemeengoed te maken in organisaties die te maken hebben met veel complexe informatie.

Een grappig of leuk filmpje of plaatje maken is niet het doel van onze studio. Het gaat ons om de meest effectieve en originele manier om de boodschap van onze opdrachtgevers over te brengen. Uiteraard binnen de stijl die past bij het merk en de positionering van de onderneming. Daarom besteden we als animatie studio en infographics bureau veel aandacht aan het analyseren van informatie, de doelgroep en het gewenste effect. Resultaat is een helder en afgemeten verhaal in een aantrekkelijke visuele stijl, passend bij de boodschap en de achterliggende organisatie.

Geschiedenis van onze animatiestudio

Let’s go back into the future
08-2009