Uitgelichte producties

Great Pacific Garbage Patch

The Ocean Cleanup

TV Commercials

Rabobank

Voor de Rabobank Aanpakkers-campagne maakten we samen met 180Kingsday een reeks prachtige televisiecommercials. We zorgden voor spectaculaire overgangen in een nieuwe stijl die we speciaal voor Rabobank ontwikkelden. Lees er hieronder alles over!

GES 2019

Ministerie van Buitenlandse Zaken

De Global Entrepeneurship Summit is een hoog aangeschreven internationaal evenement voor ondernemers, dit jaar georganiseerd door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Amerikaanse overheid. Onder andere klinkende namen als Ivanka Trump, Prinses Maxima waren hierbij aanwezig. Aan in60seconds de vraag om voor en tijdens het evenement multimediale content te ontwikkelen. Hiermee moeten zowel gasten van GES – een select gezelschap – als een brede internationale doelgroep van ondernemers warm worden gemaakt voor het evenement.

De Staat van ons Water

Ministerie van I&M

Elk jaar wordt door het Ministerie van Infrastructuur & Milieu aan de Tweede Kamer gerapporteerd hoe het staat met de uitvoering van het waterbeleid in Nederland. De rapportage vermeldt de ontwikkelingen in het voorgaande jaar en wordt jaarlijks in mei geactualiseerd. Voor 2016 wilde het Ministerie een interactieve meer toegankelijke variant van de rapportage presenteren wat resulteerde in de website: destaatvanonswater.nl.

Beschermde dier- en plantensoorten

CITES

Grenzen en Wensen

Siriz

Duurzaamheid

Provincie Overijssel

Jaarbeeld 2017

Cordaan