OVER DE KLANT

Provincie Overijssel stelt de kaders waarbinnen ontwikkelingen mogelijk worden gemaakt. De provincie werkt samen met gemeenten, het Rijk en ondernemers om Overijssel elke dag leefbaarder, mooier en meer toekomstbestendig te maken.

sector-overheid

KLANTVRAAG

Provincie Overijssel vroeg onze animatiestudio om met een inspirerende animatie te laten zien hoe de provincie zich inzet voor duurzaamheid. Want de wereldwijde doelstelling om samen de CO2-uitstoot aan te pakken begint bij jezelf. Om ondernemers uit de regio, maar ook provinciale medewerkers te laten zien hoe de provincie zich inspant, kwam deze animatie tot stand.

illustratie-klantvraag

Behaalde resultaten

Duurzaamheid loopt als een leidraad door de programma’s van de provincie. Precies dat hebben we als inspiratie gebruikt voor de animatie: we volgen duurzaamheid als rode draad door het beeld. Van vraagstukken als extreme regen en droogte, langs duurzaam vervoer en het ontwikkelen van natuur loopt de rode draad naar een oproep naar ondernemers. Ondernemers zijn namelijk onmisbaar om duurzame innovatie te ondersteunen, én om kansen te grijpen die inspelen op duurzaamheid binnen de economie.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›