Bedrijven die u voorgingenVan snelle start-ups tot grote corporates

Bij in60seconds hebben we reeds vele uiteenlopende klanten mogen bedienen. Elke keer weer duiken we in korte tijd in de wereld van onze klanten en in wat ze willen uitleggen. Of dit nu een grote corporate is of een kleine start-up: wij focussen ons op het maximaliseren van de impact op de doelgroep. Waarom? Omdat we het leuk vinden en er goed in zijn!

Geïnteresseerd om samen met ons visuele impact voor uw organisatie te creëren? Neem contact op.

Interne communicatieVoor medewerkers van uw organisatie

Binnen organisaties worden onze visualisaties ingezet om een visie te communiceren, draagvlak te creëren of een werkwijze te verduidelijken. Visualisaties voor intern gebruik hebben vaak een relatief klein bereik, daarom besteden we veel aandacht aan de inhoud en werken we de productie uit in een doeltreffende stijl.

Externe communicatieVoor potentiële en bestaande klanten

Organisaties gebruiken onze producties binnen marketing activiteiten om zichzelf of producten te introduceren of uit te leggen. Zowel offline als online. Vanwege het grotere bereik en belang om visueel impact te creëren, besteden we naast de inhoud bij deze producties veel aandacht aan de uitwerking.

Testimonials van onze klanten Reacties rechtstreeks van de bron

De Stuurgroep leden ICF waren zeer aangenaam verrast door de animatie. Complimenten voor eenieder. Hebben we toch maar even tussendoor met elkaar neer kunnen zetten!
Elise van Driel
Senior risk manager
Het CBS kijkt terug op een heel prettige samenwerking met een geweldig eindproduct binnen tijd en budget.
Herjet van Zoest-Visser
Senior communicatieadviseur
I love it when people build upon my ideas to serve and inspire others in new ways.
Simon Sinek
Inspirator & author

Business to Consumer (b2c)waarvoor we werken

Veel van onze klanten zetten video en animatie in om een bepaalde visie over te brengen, duidelijk te maken wat een bepaald product inhoudt, hoe een proces verloopt of uit te leggen hoe iets werkt. Het doel kan zijn aanzetten tot handelen, meer sales genereren of juist minder vragen bij de helpdesk.

Business to Business (b2b)waarvoor we werken

Onze B2B klanten gebruiken onze uitleganimaties vaak om op een snelle manier duidelijk te maken wat ze doen, om potentiële klanten te overtuigen, of een bepaald gevoel over een product mee te geven. Vaak worden onze animaties en video’s tijdens new business trajecten ingezet.

Business to Busines of Business to Consumer
Benieuwd via welke kanalen animatie voor uw organisatie in te zetten is?
Bekijk de toepassingen.