Hashtag Vrijheid

In Nederland herdenken we op 4 mei de slachtoffers van oorlogen over de hele wereld. En op 5 mei vieren we onze vrijheid. En hoe dat nou beter te doen dan door samen, of alleen, stil te staan bij wat vrijheid voor jou betekent. De door meer dan 50 stemacteurs ingesproken animatie is onze stem voor vrijheid. Laat iedereen weten wat #vrijheid voor jou is en deel de animatie via social media.

Deel de animatie via Facebook ›    Deel de animatie via Twitter ›

Bij in60seconds houden we van vrijheid.

Wat is #vrijheid voor jou?

“Elke dag is reden voor een feestje!” wordt wel eens gekscherend gezegd. Of we elke dag écht wat te vieren hebben? Vast niet. Maar de vrijheid om te doen en laten wat je wilt, is een voorrecht waar we graag even bij stil staan. De tram pakken, in plaats van de fiets. Lekker uitslapen. Een tompouce als ontbijt. Meezingen met je favoriete muziek. Lachen om een foute grap. Of verliefd worden, op wie dan ook. Vrijheid is voor iedereen weer anders. Soms zit het hem in hele kleine dingen die we vaak voor lief nemen. Maar vrijheid is iets kostbaars, waar we af en toe bij stil moeten staan en zoveel mogelijk van genieten. We hangen er graag de vlag voor uit!

Borrel voor Gelijkgestemden

Vorige maand nodigden we een grote groep stemacteurs uit voor onze Borrel voor Gelijkgestemden. Van tevoren vroegen we ze wat Vrijheid voor hen betekent. Uit de meest uiteenlopende antwoorden, maakten wij een selectie die we vervolgens verwerkten in een voice-overtekst voor een animatie. Tijdens de borrel vroegen we aan ieder van de gelijkgestemden of zij de voice-over wilden inspreken. Tot ons genoegen stemden een groot deel van de genodigden hier mee in. En deze uiteenlopende voice-overs verwerkten wij in de animatie.

Team

Ontmoet het hele team ›