OVER DE KLANT

Met de opkomst van het online boeken van hotelkamers groeit het aantal boekingssites. In 2006 komt er vanuit de hotels de vraag om hun systemen te koppelen aan de boekingssites zodat er online prijzen, beschikbaarheid en restricties gedistribueerd kunnen worden. SmartHOTEL erbindt de talloze boekingssites op internet met elkaar met de SmartHOTEL Switch.

sector-onderwijs

KLANTVRAAG

Met de grote aantallen plekken waar hotels kunnen worden geboekt is het van groot belang dat overal dezelfde up-to-date informatie beschikbaar is en prijzen en beschikbaarheid gemakkelijk zijn aan te passen bij wijzigingen. SmartHOTEL zorgt voor de koppeling van de vele reserveringssystemen in het hotelwezen. Of het nou gaat om boekingssites, systemen van hotelketens of reisbureaus, SmartHOTEL zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date is en gesynchroniseerd met alle aangesloten systemen. SmartHOTEL vroeg in60seconds om dit verhaal te vertellen in een korte animatievideo.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

In de explanimation hebben we het vrij abstracte verhaal van de SmartHOTEL Switch gevisualiseerd middels een 3D animatie. We hebben fotografie toegevoegd om aan te sluiten bij de belevingswereld van de reiziger.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›