OVER DE KLANT

Shop&Drop helpt consumenten met het scheiden van al hun huishoudelijke afval en afgedankte producten, door ze op maat te adviseren, te motiveren en te belonen. Tegelijkertijd biedt het Shop&Drop loyalty platform consumentenmerken de kans om hun klanten (on- en offline) te motiveren om afval te scheiden en daarmee new traffic te genereren. De waarde van het platform zit hem in de data die wordt gegenereert, verrijkt, geanalyseerd en beschikbaar wordt gesteld om input te leveren om de cyclus van shoppen & droppen op zoveel mogelijk niveaus aan elkaar te koppelen.

sector-duurzaam

KLANTVRAAG

Hoewel we de laatste jaren meer en meer geïnteresseerd raken in de oorsprong van de producten die we kopen of verkopen, lijken we veel minder geïnteresseerd in wat er gebeurt met die producten als we ze afdanken omdat ze hun waarde voor ons hebben verloren. Shop&Drop brengt daar verandering in en laat je op eenvoudige wijze zien waar je, in de buurt van waar je gaat shoppen, afval kunt droppen. Shop&Drop vroeg ons een animatie te maken die kort en bondig uitlegt wat je allemaal met de app kan en waarom hij zo handig is.

illustratie-klantvraag
character-2

BEHAALDE RESULTATEN

Goede initiatieven ondersteunen we graag met onze explanimations en zo ook Shop&Drop. We maakten een explanimation met vleugje humor en karakteristieke voice-over, in een stijl die goed aansluit op de huisstijl van Shop&Drop. De animatie is ingezet bij de lancering van Shop&Drop en ter ondersteuning van het persbericht.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›