OVER DE KLANT

Sanoma Media maakt deel uit van de Sanoma Group: een media- en educatiebedrijf dat informatie en entertainment verzorgt voor mensen in een groot aantal Europese landen. Met haar merken heeft Sanoma een stevige marktpositie in alle onderdelen van de mediabranche: publiekstijdschriften, televisiezenders, events, customer media, e-commerce, sites en apps.

sector-FMCG

KLANTVRAAG

De advertentiemarkt is sterk in beweging. Steeds vaker wordt media geautomatiseerd verhandeld. Adverteerders en uitgevers hebben steeds meer mogelijkheden om media in te kopen en verkopen. Sanoma Media speelt hier met ADAPT op in. ADAPT biedt adverteerders, binnen een geautomatiseerde omgeving, de mogelijkheden om te bieden op elke advertentie impressie. Sanoma Media vroeg ons een animatie te maken waarin de complexiteit van het proces, grote hoeveelheid meespelende factoren en werking van het systeem worden uitgelegd.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

In de explanimation met een doeltreffende en zakelijke 2D illustratiestijl, besteden we eerst aandacht aan de recente ontwikkelingen en behandelen we stap voor stap het proces achter de oplossing die ADAPT aan adverteerders biedt. De animatie is gebruikt ter ondersteuning van een persbericht dat verstuurd werd bij de lancering van het systeem en wordt door salesmanagers gebruikt in presentaties.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›