OVER DE KLANT

Het Nederlandse Océ behoort wereldwijd tot de leidende ondernemingen op het gebied van document- en informatiemanagement. Het bedrijf ontwikkelt producten en diensten voor efficiënte en effectieve uitwisseling van informatie. De onderneming is actief in meer dan tachtig landen en heeft research- en productiecentra in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Tsjechië, de Verenigde Staten en Japan. Océ telt wereldwijd ruim 20.000 medewerkers.

sector-diensten

OVER ENEO

Eneo is een nieuwe online tool voor het versturen van documenten naar externe partijen in de bouw, ontwikkeld door Océ. Met de huidige oplossingen is het versturen van documenten erg tijdrovend, omslachtig en ondoorzichtig voor zowel de verzender als de ontvanger. Steeds kortere doorlooptijden van projecten, steeds meer informatie, steeds meer wijzigingen, steeds meer betrokken partijen. Eneo biedt uitkomst. Eneo zorgt voor een grote tijdsbesparing bij de verzender en ontvanger. Eenvoudig in gebruik en altijd de juiste informatie beschikbaar digitaal of op papier. Inzicht in het verzendproces is op alle momenten mogelijk.

sector-design

KLANTVRAAG

Het gebruik van Eneo biedt tal van voordelen ten opzichte traditionele oplossingen, als het gaat om document distrubutie. Océ vroeg ons te helpen bij het vormen van een pakkende verhaallijn, waarin de nadelen en voordelen duidelijk naar voren komen. Uiteindelijk verpakten we dit verhaal in een heldere explanimation.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We ontwikkelden deze explanimation in een iconische illustratiestijl die goed aasluit bij de Eneo product huisstijl. Binnen marketing communicatie is de animatie door Océ breed ingezet en ook salemanagers gebruikten de animatie in hun presentaties. Om de animatie internationaal in te kunnen zetten is deze ook naar het Engels, Duits en Frans vertaald.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›