OVER DE KLANT

Mediq is een belangrijke speler in de internationale gezondheidszorg. Iedere dag rekenen miljoenen patiënten én toegewijde professionals die voor hen zorgen op de levering van medische hulpmiddelen en zorgoplossingen van Mediq. Mediq heeft leidende marktposities in veertien landen, met het hoofdkantoor gevestigd in Utrecht.

sector-zorg

KLANTVRAAG

Medeco is onder andere leverancier van farmaceutische producten. En vroeg in60seconds voor een aantal van deze producten instructievideo’s te ontwikkelen. De instructievideo’s zijn bedoeld om een duidelijke instructie bij het product te verschaffen en zo telefoontjes aan de helpdesk te verminderen.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Voor de video ontwikkelden we een 3D illustratiestijl met een heldere en simpele uitstraling die aansluit bij de huisstijl van Klinion. De instructievideo laat zien hoe de Klinion pennaalden voor insulinepennen moeten worden gebruikt en wat hierbij aandachtspunten zijn. Voor een aantal veel voorkomende vragen van patiënten, maakten we ook korte Q&A video’s die de vraag beantwoorden.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›