OVER DE KLANT

De Kamer van Koophandel houdt zich bezig met advisering en belangenbehartiging voor ondernemers. En adivseert ook de overheid en zet zich daarbij in voor een goed ondernemersklimaat, denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van bedrijfsterreinen. De Kamer van Koophandel is ook actief in Europa en adviseert over EU-beleid, neemt deel aan Europese projecten en organiseert evenementen. Vaak in samenwerking met Eurochambres, de Europese koepelorganisatie van Kamers van Koophandel.

sector-overheid

KLANTVRAAG

De Kamer van Koophandel Amsterdam ontdekte dat er nog maar weinig redelijk eenvoudige informatie over Incoterms op het internet staat. Om dit kennisgat op te vullen en starters op de hoogte te brengen van het belang van incoterms vroeg Kamer van Koophandel Amsterdam in60seconds een explanimation over dit onderwerp te ontwikkelen.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Op basis van de reeds door in60seconds voor de Kamer van Koophandel ontwikkelde illustratie- en animatiestijl maakten we deze animatie over Incoterms. In deze stijl maken we gebruik van het kleurpalet van de Kamer van Koophandel en iconische illustraties. De Incoterms worden aan de hand van een duidelijk voorbeeld uitgelegd.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›