OVER HET CONGRES

in60seconds is één van de organisatoren van het jaarlijkse Infographics Congres. Op dit congres komen 350 professionals, op het gebied van infographic design en journalistiek, bij elkaar om geïnspireerd te worden door nationale en internationale sprekers met een vaak verrassende kijk op het vak.

sector-evenementen

KLANTVRAAG

Het is elk jaar weer de opdracht om met onze introductievideo’s te zorgen voor een originele en flitsende start van het infographics congres. In de animaties worden de sprekers van het congres en hun vakgebieden geintroduceerd. Dat doen we door hier een pakkende visual of metafoor bij te verzinnen. Tijdens het congres worden shots uit de animaties ook gebruikt om de verschillende sprekers aan te kondigen.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De animatie wordt getoond voorafgaand en tijdens het congres. Uiteraard proberen we het thema van de conferentie zo veel mogelijk terug te brengen in de animatie. Elk jaar zijn onze stagiairs mede verantwoordelijk voor deze introductievideo’s. Vaak is het hun eerste productie en worden ze meteen in het diepe gegooid, om te werken aan een introductievideo die getoond wordt aan een zaal met meer dan 350 mensen. De lat wordt hoog gelegd!

illustratie-resultaat

Introductievideo 2016


Introductievideo 2014


Introductievideo 2012

Introductievideo 2015


Introductievideo 2013


Introductievideo 2011