OVER DE KLANT

Foodzy is een tool om inzicht te krijgen in je eetgewoontes, het is jouw persoonlijke voedsel dagboek voor iPhone, Android en online op Foodzy.com. Via dashboards krijg je real-time inzicht in je eetgewoontes en waar je het beter zou kunnen doen. Goede eetgewoontes worden beloond met badges en je krijgt inzicht in de eetvoorkeuren van je vrienden. Met Foodzy wordt gezond eten leuk!

sector-startups

KLANTVRAAG

Foodzy kwam bij ons met een klassiek start-up verzoek zoals we dat wel vaker krijgen. “Kunnen jullie ons helpen met het op een originele manier promoten en uitleggen van onze nieuwe app?” Het enige probleem was echter dat Foodzy’s concept zó nieuw was, dat Foodzy nog geen budget beschikbaar had voor het laten maken van een explanimation. Maar omdat we erg fan waren van Foodzy, stelden we voor de animatie pro-deo te ontwikkelen.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Omdat we zelf erg enthousiast zijn over Foodzy, ontwikkelden we pro deo deze explanimation waarin we het voedsel tot leven brachten en tal van kleine grapjes verwerkten. De animatie draagde bij aan het wereldwijd bekend raken van Foodzy, doordat deze vaak op blogs werd vertoond, zoals op de invloedrijke technologieblog TechCrunch.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›