OVER DE KLANT

Van Riet is een advocatenkantoor uit Utrecht met als expertises Insolventie & Herstructurering, Vastgoed, Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Adviserend om discussie te voorkomen, procederend om in rechte gelijk te halen. De aanpak die de Advocaten van Van Riet hanteren kan worden omschreven als flexibel waar het kan, vasthoudend waar het moet. No nonsense, helder, zakelijk.

sector-onderwijs

KLANTVRAAG

De Advocaten van Van Riet waren op zoek naar een manier om potentiële klanten te wijzen op mogelijke problemen op het gebied van insolventie & herstructurering, vastgoed, ondernemingsrecht en arbeidsrecht en hoe de Advocaten van Van Riet hen hier eventueel bij zouden kunnen helpen. Reclamebureau Buutvrij attendeerde De Advocaten van Van Riet op de mogelijkheid tot het inzetten van animatie en vroeg ons de expertises te visualiseren.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Voor de Advocaten van Van Riet ontwikkelden we samen met reclamebureau Buutvrij een serie korte animatievideo’s die de vier expertisegebieden waarop de Advocaten van Van Riet actief zijn, kort introduceren. De expertisegebieden zijn: Insolventie & Herstructurering, Vastgoed, Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. de Advocaten van Van Riet spreken heldere taal: flexibel waar het kan, vasthoudend waar het moet. No nonsense, helder, zakelijk.

illustratie-resultaat

Arbeidsrecht


Ondernemingsrecht

Insolventie


Vastgoed

Team

Ontmoet het hele team ›