OVER DE KLANT

Bloemenbureau Holland is een onafhankelijke stichting met als opdracht om bloemen en planten voortdurend top of mind te houden bij de Europese consument. De organisatie wordt gefinancierd door kwekers die lid zijn van FloraHolland in binnen- en buitenland en door handelsbedrijven die klant zijn bij FloraHolland.

sector-agrarish

KLANTVRAAG

Doelgroep van de animatie zijn de heffingsbetalers (exporteurs, handelaars, telers, kwekerijen). Uit de heffing die zij betalen wordt het Bloemenbureau gefinancierd. Bloemenbureau wil met deze animatie graag laten zien waar het Bloemenbureau zoal mee bezig is en dat de activiteiten, waaronder deze tool de heffingsbetaler wat oplevert.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De animatie legt uit dat kwekers en exporteurs met deze segmentatietool inzicht krijgen in de wensen en behoeftes van de Europese consument en dat ze deze kennis in kunnen zetten voor het ontwikkelen van nieuwe strategie├źn en activiteiten. In de illustratieve animatie maken we gebruik van karakters om de verschillende klantgroepen te introduceren. Met een klein beetje overdrijving laten we vervolgens zien op welke kenmerken de doelgroepen kunnen worden geselecteerd.

illustratie-resultaat