Virtual Reality: een beleving

Animatie in 360° en VR lenen zich bij uitstek voor het creëren van een ervaring. Niet vertellen, maar beleven. Want als kijker sta je mídden in de situatie. Naast een prikkelend avontuur is het dus ook voor trainings- of scholingsdoeleinden heel geschikt. De techniek groeit snel de kinderschoenen uit – en de mogelijkheden nemen met de dag toe.

illustratie-klantvraag

360-graden bij in60seconds

Onze expertise op gebied van concept en visualiseren is óók goed inzetbaar voor VR producties. Want met die stevige basis is het soepel experimenteren met andere verhaalvormen. Het belevingsaspect heeft volgens ons een grote meerwaarde. We zien het uitgelezen medium voor producties met grote impact.

illustratie-klantvraag

HET RESULTAAT

In deze 360-graden animatie beweegt de kijker zich door drie situaties. Elke situatie confronteert de kijker met de morele overwegingen die gepaard gaan met technologische ontwikkelingen. Voor de volledige ervaring raden we aan de animatie door een VR-bril te bekijken.

illustratie-resultaat

OVER DE KLANT

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek stimuleert maatschappelijk breedgedragen innovaties met het onderzoeksprogramma Maatschappelijk Verantwoord Innoveren. Ze inspireert en financiert innovatieprojecten met een proactieve, interdisciplinaire werkwijze, die leiden tot maatschappelijk relevante ontwikkelingen.

NWO neemt jaarlijks deel aan de Hannover Messe, één van ’s werelds grootste industriële techonologie beurzen. Een plek waar duizenden wetenschappers, ontwikkelaars, visionairs en bedrijfslieden samen komen. Voor deze gelegenheid zocht NWO naar het juiste medium om haar boodschap kracht bij te zetten en het publiek mee te nemen in haar gedachtegoed.

sector-onderwijs

Team

Ontmoet het hele team ›