Infographic laten maken

Een infographic laten maken zorgt voor een visuele weergave van informatie. in60seconds is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken van complexe onderwerpen en het op de meest efficiƫnte manier overbrengen van informatie. Hiervoor ontwikkelen zowel statische, interactieve als bewegende infographics.

De combinatie van tekst, beeld en eventueel geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren. Veel bedrijven en organisaties gebruiken daarom infographics om zichzelf, hun visie, producten of diensten in een te presenteren.

Een infographic laten maken

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met de klant bepalen van de inhoudelijke boodschap van de infographic en hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van een visuele stijl die past bij de huisstijl van de klant.
Een infographic laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken de klant in iedere fase van het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van deadlines garanderen.

Proces

Na een inhoudelijke sessie met de klant beginnen we met het analyseren en structureren van informatie. Dit vormt de basis voor het ontwerp van de infographic. We stellen vervolgens een aantal visuele richtingen voor de stijl van graphics en op basis van de gekozen stijl gaan we aan de slag met het visuele ontwerp.

Toepassingen van infographics

  • Presenteren en uitleggen van een product of dienst.
  • Helder en concreet overbrengen van een abstracte boodschap, zoals een wetenschappelijk, medisch of technisch verhaal.
  • Een visie of beleidsplan kort en bondig communiceren
  • Het inzichtelijk maken van processen

Voorbeelden van infographics

Hieronder enkele voorbeelden van onze infographics.


Infographic voor het Centraal Bureau voor de Statistiek met demografische gegevens.
bekijk de case


Infographic voor Wettenstrijd, een serious game dat meer inzicht in democratische processen en (partij) politiek.
bekijk de case

U wilt door ons een infographic laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

neem contact met ons op