OVER DE KLANT

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evidesindustriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

sector-duurzaam

KLANTVRAAG

Evides heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen vastgesteld voor haar eigen organisatie. Ze wil in 2025 klimaatneutraal zijn. Om te monitoren of Evides goed opweg is met de benodigde reductie van haar CO2 uitstoot, laat ze jaarlijks haar CO2 footprint berekenen. Evides wil graag de resultaten van deze meting op een visuele en toegankelijke manier presenteren én discussie faciliteren over hoe de CO2 uitstoot verder kan worden verminderd.

illustratie-klantvraag

Structuuropzet

evides-structuur

Digitale schets

evides-schets

HET RESULTAAT

Een illustratieve infographic, passend bij de eerder door in60seconds ontwikkelde huisstijl, die een heldere samenvatting geeft van de CO2 footprint rapportage.

illustratie-resultaat
evides-infographic-footprint

Team

Ontmoet het hele team ›