OVER DE KLANT

De Veiligheid Innovatie Competitie is een landelijke challenge. Een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken. Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee dagen MKB’ers en startups uit om innovatieve ideeën in te dienen. Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie. MKB’ers en startups worden uitgedaagd om met nieuwe, originele ideeën te komen over het thema intelligente datavisualisatie. De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.

sector-overheid

KLANTVRAAG

Hoe kan beter gebruik worden gemaakt van de groeiende en veranderende data? Dat is het onderwerp van de Veiligheid Innovatie Competitie, VIC 2016. MKB’ers en startups worden uitgedaagd om met nieuwe, originele ideeën te komen rond het thema Intelligente Data Visualisatie. De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen. Het Ministerie van Veiligheid en Justitie vroeg ons een promotiefilm te ontwikkelen.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We ontwikkelden een promotiefilm met een abstracte en futuristische uitstraling waardoor kijkers gemotiveerd worden om deel te nemen aan de veiligheidscompetitie. De animatie is opgebouwd uit een combinatie van gestileerde 2D en 3D elementen. De animatie wordt gebruikt op een landingspagina van het ministerie en verspreid via diverse mailings.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›