KLANTVRAAG

Verantwoorde hypotheken en onbezorgd wonen staat voorop bij Obvion Hypotheken. Obvion wil het beste voor de klant en een relatie opbouwen, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Onafhankelijk advies is hiervoor de basis en belangrijk speerpunt van Obvion. Dit betekent helderheid in alles. Helder over hypotheekproducten, werkwijze maar ook over inhoudelijke thema’s in relatie tot hypotheken zoals aflossen op je hypotheek.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We ontwikkelden een 2D animatie format dat aansluit op de Obvion huisstijl. De hoofdrol hierin is voor de kleine “sleutelgat” personages die ook gebruikt worden in de Obvion televisiecommercials. Het personage vermaakt de kijker en neemt hem mee in het verhaal. In dit format maakten we verschillende animaties om de producten van Obvion en andere hypotheek gerelateerde onderwerpen te verduidelijken.

illustratie-resultaat

OVER DE KLANT

Obvion is een van de vijf grootste hypotheekverstrekkers in Nederland. Obvion werd in 2002 gesticht als joint venture van de Rabobank Groep en het Pensioenfonds ABP. Obvion gelooft dat mensen gelukkiger zijn als ze fijn en lekker wonen. Een woonplek is meer dan een huis, het is je thuis. Daarom helpt Obvion mensen graag bij het waar maken van hun woondroom.

sector-financieel

Extra aflossen


Maximale Hypotheek

Stappenplan Huis kopen


Huis onder water

Team

Ontmoet het hele team ›