OVER DE KLANT

Het KIM houdt zich bezig met het analyseren van mobiliteit in Nederland. Met deze analyses en rapportages speelt ze een belangrijke rol in beleidsafwegingen die door het Ministerie van Infrastructuur en Milieu worden gemaakt.

sector-overheid

KLANTVRAAG

Het KiM heeft een groot onderzoek gedaan naar de rol van Lopen en Fietsen in het totale mobiliteitssysteem. De belangrijkste bevindingen voor het onderdeel fietsen wilde het KIM graag op een aantrekkelijke manier presenteren ter begeleiding van de publicatie. Maar omdat er zoveel interessante informatie uit het rapport te halen was hebben we met het KIM een workshop gedaan om de belangrijkste en leukste informatie te definiëren.

illustratie-klantvraag
still02

PROCESSTAPPEN

Een infographic maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. Op deze manier betrekken we de klant op het juiste moment van iedere fase binnen ons proces en kunnen we tegen een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het halen van een deadline garanderen. Ons doeltreffende proces met duidelijke werkdocumenten zorgt voor consistenie en efficientie en dat zie je terug in onze infographics. In het schema hieronder laten we zien in welke stappen we, samen met onze klanten, keer op keer een geslaagde infographic maken.

sector-design

HET RESULTAAT

Basis voor de visualisatie vormt een fietspad. Op het fietspad worden illustratieve elementen gepresenteerd, ter ondersteuning van feiten en weetjes. De infographic is gebruikt als inlegvel bij de gedrukte versie van het rapport en staat op de website van het KIM. Met de infographic hoopt het KIM te bereiken dat de verschillende lokale en regionale fietsbelangenverenigingen en gemeenten beter gaan samenwerken aan fietsbeleid in Nederland.

illustratie-resultaat

Digitale schets

lopen-en-fietsen-schets

Eindresultaat

lopen-en-fietsen-design

Team

Ontmoet het hele team ›