OVER DE KLANT

International Card Services (ICS) is dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. ICS verzorgt al meer dan 25 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en MasterCard. Daarnaast biedt ICS ook andere producten als aanvulling op de creditcard zoals de ICS App en de ANWB app waarmee je makkelijk en veilig kunt betalen.

sector-onderwijs

KLANTVRAAG

Het activeren van de ICS applicatie en het genereren van een e-code behoeft in eerste instantie enige uitleg, omdat dit uit een aantal specifieke stappen bestaat. International Card Services vroeg ons te helpen bij het verduidelijken van de te nemen stappen en te vatten in een aantal doeltreffende instructievideo’s voor gebruik online en binnen de applicatie.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Voor ICS ontwikkelden we verschillende instructievideo’s die gebruikers van de ICS, ANWB en Bijenkorf applicatie uitlegt hoe deze geactiveerd kan worden. En maakten we een derde video over hoe men met de app een e-code kan genereren. De animaties zijn online en binnen de verschillende applicaties gebruikt. We ontwikkelden de animaties in een eenvoudige maar doeltreffende stijl, die de kijker op een heldere manier door de verschillende stappen heen loodst.

illustratie-resultaat

De Bijenkorf App

De ANWB App

Team

Ontmoet het hele team ›