OVER DE KLANT

E.ON AG is een Duits energiebedrijf dat is ontstaan door een fusie van VEBA en VIAG in 2000, met hoofdkantoor in Düsseldorf. Het is een van de grootste nutsbedrijven ter wereld, met sterke marktposities in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. E.ON is actief in Nederland sinds 2000.
FD Mediagroep is een vooraanstaand nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee journalistieke nieuwsmerken BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad.

sector-energie

KLANTVRAAG

Om deze debatten op een prikkelende manier te introduceren en onder de aandacht te brengen, ontwikkelt in60seconds voor elk van de debatten een een korte introductievideo. Hierin introduceren we het thema van het betreffende debat en poneren een aantal van de stellingen waarover zal worden gedebatteerd.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We maakten een serie animaties die ter promotie en als inleiding voor de verschillende debatten werd gebruikt. Hiervoor ontwikkelden we een animatie format waarin door middel van een combinatie van filmmateriaal en iconische illustraties, de vraagstukken waarover gedebatteerd wordt op heldere wijze uiteen worden gezet.

illustratie-resultaat

Innovatie


Rotterdam

Financiering


Nationaal Energieakkoord

Team

Ontmoet het hele team ›