OVER DE KLANT

Met de gratis mobiele Scoupy app kunnen gebruikers op heel veel locaties in Nederland profiteren van interessante aanbiedingen. Scoupy maakt gebruik van GPS waardoor je altijd de kortingen in de buurt vindt, ook op plaatsen waar je anders voorbij zou lopen. De korting kan op de locatie zelf worden geactiveerd door de actie te ‘sliden’ op je mobiele telefoon. Op deze manier besparen consumenten met Scoupy veel geld en krijgen ondernemers meer klanten in hun winkel.

sector-startups

KLANTVRAAG

De opdracht die Scoupy voor ons had was in de basis niet zo ingewikkeld. “We zijn startup met een coole app en een jonge doelgroep. Kunnen jullie voor ons een video maken die onze doelgroep triggert om de app te downloaden en de werking van onze app op een flitsende manier presenteert?” Ons antwoord: “Wordt eens wakker, ik ben je nieuwe kortingsmakker!”.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We maakten een snelle 2D uitleganimatie waarin een slungelige hoofdpersoon mee op pad wordt genomen door de Scoupy eekhoorn, zijn nieuwe ‘kortingsmakker’. De animatie werd tijdens de lancering van de app meegestuurd met het persbericht en via sociale media verspreid. Scoupy is inmiddels een groot succes en wordt door veel jongeren in Nederland gebruikt om extra korting op locatie te scoren.

illustratie-resultaat

Enkele concept schetsen van de Scoupy eekhoorn

Team

Ontmoet het hele team ›