OVER DE KLANT

Doctor’s Orders is ontstaan uit de gedeelde passie en perfectie van voedingsmiddelentechnoloog Andries en koekjesfabrikant Jerry. Andries stelde al jaren zijn eigen ontbijtmix samen omdat hij in de winkel geen gezond alternatief kon vinden. Samen met Jerry heeft hij deze mix uitgewerkt tot een reep gezonde, goed gevulde repen die nu gelukkig wel in de winkels te vinden zullen zijn.

sector-onderwijs

KLANTVRAAG

De reep van Doctor’s Orders heeft een bijzondere ambitie en verhaal achter zich. Deze moest op een passende wijze aan het grote publiek duidelijk worden gemaakt. Doctor’s Orders werkte al samen met gerennommeerd striptekenaar en grafisch ontwerper Joost Swarte om de verpakkingen en promotie-illustraties te ontwikkelen; deze stijl zagen ze graag doorgevoerd in een animatie. De animatie zou een plek krijgen op de website van Doctor’s Orders die nog in ontwikkeling was; in60seconds’ input op de vorm van de website was ook welkom.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

In samenwerking met Joost Swarte is een speels storyboard ontwikkeld voor de animatie. Swarte heeft deze shots vervolgens met pen en inkt geillustreerd. In60seconds maakte deze lijnen digitaal en voegde kleur en achtergrond toe op basis van de kleuren van de verschillende verpakkingen. De animatie is vervaardigd in een poging zo trouw mogelijk te blijven aan de stijl van Swarte; en eer en een uitdaging! Uiteindelijk sluiten de repen, de website en de animatie stylistisch helemaal op elkaar aan, en daar zijn we best een beetje trots op.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›