OVER DE KLANT

Ditzo is een Nederlandse zorgverzekeraar en is onderdeel van ASR Nederland. Bij Ditzo sluit je direct online je verzekeringen af. Ditzo is daarmee een echte internetverzekeraar. Al je verzekeringszaken regel je zonder tussenpersoon en het afsluiten of aanpassen van een verzekering is online zo geregeld.

sector-financieel

KLANTVRAAG

Zorgverzekeraar Ditzo heeft een groot aantal klanten en daarom is het lanceren van een totaal vernieuwde website natuurlijk een erg belangrijk moment. Ditzo was op zoek naar een originele en doeltreffende manier om haar nieuwe website aan bestaande klanten aan te kondigen en de nieuwe functionaliteiten bij hen hen te introduceren.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De nieuwe Ditzo website is op elk apparaat te gebruiken en overzichtelijk opgebouwd. in60seconds maakte een tweetal video’s om het nieuwe Ditzo.nl te introduceren aan nieuwe en bestaande klanten. De vormgeving van de video’s is volledig gebaseerd op de Ditzo huisstijl en vormen en kleuren van de nieuwe Ditzo website. De animaties worden ingezet op de website zelf en zijn ook verspreid via sociale media.

illustratie-resultaat

Explanimation Mijn Ditzo

Team

Ontmoet het hele team ›