Onze werkwijze Voor een doeltreffende animatie

Een animatie maken verloopt bij ons bedrijf volgens een aantal heldere stappen. Met onze heldere werkwijze betrekken we de klant op het juiste moment van iedere fase binnen ons proces en kunnen we tegen een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het halen van de deadline garanderen.

Ons doeltreffende proces met duidelijke werk documenten zorgt voor consistentie en efficiëntie en dat zie je terug in onze animaties. In het schema hieronder laten we zien door middel van welke stappen we, samen met onze klanten, keer op keer een geslaagde animatie maken.

Kwalitatieve animaties uit Amsterdam Opvallen ten opzichte van uw concurrenten

in60seconds is specialist in het maken van animaties. Met ons ervaren team hebben we alle kennis in huis om samen met de klant tot een ijzersterk verhaal en ijzersterke uitwerking te komen. We willen er zeker van zijn dat uw boodschap op de best mogelijke manier verteld en gevisualiseerd wordt en zoveel mogelijk impact bij de doelgroep creëert.

We hebben een duidelijke focus op kwaliteit, dat zorgt ervoor dat de animaties van onze studio opvallen tussen het gros aan animaties dat er vandaag de dag online te vinden is. Ook hechten we veel waarde aan het op een kwalitatieve manier vertalen van de huisstijl van de klant binnen de animatie.

animatie-prijs
Het liefst laten we ons werk voor zichzelf spreken. Bekijk onze animaties.

Welke vorm van animatie heb ik nodig? Uitleggen, Aankondigen, promoten of inspireren

Animaties zijn er in vele soorten en maten. Het verschil zit hem in de vertelwijze of manier waarop zaken worden gevisualiseerd. Welk type animatie u nodig hebt hangt af van uw boodschap, stijl van communiceren en beoogde impact bij de doelgroep.

Een explanimation of uitleganimatie is erg geschikt om een product of proces uit te leggen. Animatiefilms zijn vooral bedoeld om de boodschap verhalend aan de doelgroep over te brengen en de kijker te raken.

Er zijn ook andere producties te bedenken die, ondanks dat hun naam dit niet doet vermoeden, prima als animatie gerealiseerd kunnen worden. Denk aan promotiefilms, bedrijfsfilms, commercials of instructiefilms.

animatie-vragen-advies
Advies over welke productvorm
voor uw boodschap het beste is?
Neem contact op!

Veel gestelde vragen over een animatie laten maken

Wat kost een animatie laten maken?

Niet alleen de kwaliteit maar ook de kosten van aanbieders van animaties kan nogal eens variëren, daarom werken we bij in60seconds altijd voor een vaste, vooraf afgegeven prijs.

De kosten voor het laten maken van een animatie zijn sterk afhankelijk van de boodschap, het voor u w organisatie meest geschikte proces en correctieronden, de benodigde lengte en illustratie- en animatiestijl waarin de animatie wordt uitgewerkt.

Op deze pagina zomaar een bedrag noemen heeft weinig zin, wanneer u contact met ons opneemt vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen van onze animaties.

Wat is de ideale lengte van een animatie?

De ideale lengte van een animatie hangt af van waar deze ingezet wordt. Uit ervaring weten we dat een website-bezoeker maximaal een minuut de aandacht vasthoudt voor een nieuwe boodschap, maar we pretenderen niet dat alles binnen 60 seconden kan worden uitgelegd.

Voor televisie commercials geldt dat 30 seconden een erg geschikte lengte is. Pre-rolls voor gebruik op Youtube zijn doorgaans zo’n 5-20 seconden lang. Animaties bestemd voor gebruik in offline presentaties of instructies kunnen gerust langer dan 1 minuut zijn. Ons uitgangspunt bij dit soort producties blijft nog steeds om bij de kern te blijven.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een productie?

Animaties maken is handwerk en iets dat we samen met onze klanten doen. Onze projecten hebben doorgaans een doorlooptijd van drie tot zes weken. Door extra mankracht in te schakelen is twee weken doorlooptijd mogelijk, mits de klant snel kan schakelen.

Samen met de klant maken we een dag tot dag planning voor de verschillende werkzaamheden en contactmomenten. Als bureau streven we naar kwaliteit, hierbij zijn een nachtje slapen over het concept en voldoende feedbackmomenten geen overbodige luxe.

Kan ik zelf een storyboard en voice-overtekst leveren?

in60seconds is gespecialiseerd in het tot de kern terugbrengen van grote hoeveelheden complexe informatie en het vertalen daarvan naar een pakkende voice-overtekst en storyboard. Uiteraard is het fijn wanneer onze klanten het nodige voorwerk hebben verricht, maar het maken van een goed storyboard en voice-overtekst is vakwerk. Door onze klanten aangeleverde storyboards zijn voor ons daaorom niet leidend maar puur ter inspiratie.

Wat hebben jullie nodig voor een offerte?

We willen graag wat meer weten over uw visie, organisatie, beoogde boodschap en doelgroep van de animatie. Vaak maken we hiervoor een afspraak of gebruiken we ons briefingsformulier dat mensen stimuleert hun aanvraag eens op een andere manier te bekijken. Op basis deze gegevens maken we daarna een fixed-price offerte, waarin bovenstaande zaken worden meegenomen.

Waarom zou ik voor in60seconds kiezen?

Naast ons academisch denkniveau en expertise in het bepalen van de boodschap voor de animatie, kenmerkt in60seconds zich door op maat ontwikkelde illustratie- en animatiestijlen, passend bij de huisstijl van onze klanten. Onze designers maken graag mooie dingen, alle illustratie- en animatiestijlen zijn mogelijk.

Of het nu gaat om objectgerichte 2D animatie, character design of 3D animatie, in60seconds heeft hiervoor alle kennis in huis. We laten graag ons werk voor zich spreken en gaan er vanuit dat u het verschil ziet. U besteedt graag aandacht aan uw bedrijf of product? Wij ook!

Uw gegevens

Uw bericht