OVER DE KLANT

Webshop Pro Warehouse voorziet bedrijven en organisaties van Apple producten, waaronder desktop computers, laptops en iPads. De apparatuur wordt afgestemd naar wens van de klant. Speciaal voor de Nederlandse handhaving heeft Pro Warehouse een app ontwikkelt voor op de iPad en iPhone. Deze ondersteunt hen op straat en neemt een boel administratie uit handen.

sector-design

KLANTVRAAG

ProWarehouse zocht een doeltreffende manier om de functionaliteiten van de iHandhaving applicatie uit te leggen. We adviseerden hen om wat betreft de productie niet alleen voor duidelijkheid, maar ook voor originaliteit te gaan en op deze manier en extra daarmee aandacht te genereren voor de app. Gebruik van de applicatie maakt handhaven niet alleen sneller maar ook leuker, ProWarehouse wilde erg graag dat dit voldoende naar voren zou komen in de animatie.

illustratie-klantvraag
i-handhaving-schetsen

HET RESULTAAT

In de animatie laten we een wedstrijdje tussen twee handhavers zien. En zien we hoe de nieuwe iHandhaving app van Pro Warehouse het handhaven op straat makkelijker en efficiënter maakt. De personages in de animatie ogen vriendelijk en er is veel aandacht besteed aan hun ontwerp en bewegingen. Voor een extra sausje opvallendheid vroegen we de originele ‘Man Bijt Hond’ stem om de voice-over van de animatie in te spreken.

illustratie-resultaat
i-handhaving-vd

Team

Ontmoet het hele team ›