Wie zoeken we voor onze illustrator stage? Jouw motivatie & opleiding

We zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon voor onze illustrator stage. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhillustratoroud als vorm. Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN. De illustratie stage die we aanbieden sluit aan op verschillende opleidingen. Zo krijgen we veel studenten die voor hun opleiding CMD stage lopen. Hieronder een overzichtje van opleidingen waarvan studenten zich vaak bij ons melden voor een stage als illustrator.

  • CMD (Communication Multimedia Design)
  • Kunstacademie illustratie of Graphic design
  • Film- en televisiewetenschappen
  • Andere opleidingen, indien goede motivatie
Stage lopen als illustrator bij in60seconds?
HEB JE INTERESSE?
Heb je interesse om bij ons stage te lopen als illustrator? Solliciteer dan nu via de knop hieronder.

Solliciteer nu ›
Kantoor en collega's tijdens je illustratie stage.

Wat bieden we tijdens onze illustratie stage? Werken voor mooie klanten & een persoonlijke opdracht

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van illustraties de revue ziet passeren. De helft van je illustratie stage werk je mee aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van conceptontwikkeling, storyboarding, copywriting tot vormgeving, illustratie en sounddesign. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De andere helft van je tijd als stagiair illustrator, werk je zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. Je ontvangt overigens een marktconforme stagevergoeding.

Benieuwd naar je voorgangers? Check de opdrachten van oud-stagiairs

Wil je een klein voorproefje van wat je als stagiair illustratie bij in60seconds in Amsterdam kan gaan doen? Van een aantal van onze oud-stagiairs vind je hieronder een blog bericht over hun stageopdracht:

HEB JE INTERESSE?
Heb je interesse om bij ons stage te lopen als illustrator? Solliciteer dan nu via de knop hieronder.

Solliciteer nu ›
Kantoor en collega's tijdens je stage als illustrator.

Ga jij bij ons als illustrator stage lopen?

Werken in het groenste kantoor van Amsterdam!

Sinds november 2019 houden we met in60seconds kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Het is een nieuw kantoor met focus op professioneel, prettig en efficient kunnen samenwerken. We hebben ruimte. Mooi uitzicht. Het is goed bereikbaar. Overal whiteboards en teken mogelijkheden. Met ons kantoor maken we Amsterdam ook een stukje groener. We hebben namelijk heel veel planten. Als groentje ga je dus aan de stage lopen in een omgeving die qua kleur helemaal bij je past. 😉

Vragen over deze stage?
Wellicht heb je vragen over deze stageplek. En kun je de antwoorden niet direct op deze pagina terugvinden. Vragen over deze illustrator stage kun je stellen via het volgende emailadres: stage@in60seconds.nl. Let op: Solliciteren op de marketing stage kan alleen via de buttons die je vindt op deze pagina, dus niet via het e-mailadres.

Solliciteer nu op deze stage ›