Het stagetraject Eigen opdracht & werken voor klanten

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van animaties en infgraphics de revue ziet passeren. De helft van de tijd werk je tijdens je stage mee aan diverse opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van conceptontwikkeling, storyboarding, copywriting tot vormgeving, animatie en sounddesign. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De andere helft van de tijd werk je tijdens je stage zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht.

Wie zoeken we? Passie voor animatie & infographics

Een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon. Je brief en portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm. Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen. We zoeken stagiairs van onderstaande of vergelijkbare opleidingen (HBO of WO):

  • CMD (Communication Multimedia Design)
  • Kunstacademie Animatie of Graphic design
  • Film- en televisiewetenschappen
  • Andere opleidingen, indien goede motivatie
Stage lopen bij in60seconds?
Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Op deze pagina lees je meer over onze teamleden.

Benieuwd naar je voorgangers? Hier vind je opdrachten van oud-stagiairs

Wil je een klein voorproefje van wat je als stagiair bij in60seconds in Amsterdam kan gaan doen? Van een aantal van onze oud-stagiairs vind je hieronder een blog bericht over hun stageopdracht:

Heb je interesse?
Stage lopen bij in60seconds in Amsterdam? Stuur je motivatiebrief, met CV en portfolio naar:


stage@in60seconds.nl

Stage lopen aan de gracht Bootjes, bierfietsen en barretjes

Stage lopen bij in60seconds betekent werken in het centrum van Amsterdam. Met onwaarschijnlijk veel leuke kroegjes om de hoek. in60seconds heeft een jong team en we gaan daarom ook vaak samen op stap. We vinden het een pré dat je als stagiair of afstudeerder van plan bent (tijdelijk) in Amsterdam of Utrecht een kamer te zoeken. Je ontvangt overigens een marktconforme stagevergoeding.

VERKEN VAST DE BUURT ›

Animatie studio en Infographics bureau in60seconds
Misschien wel je toekomstige kantoor. Lees hier meer over in60seconds.

AFSTUDEREN BIJ IN60SECONDS?
Ook zijn we geïnteresseerd in HBO / WO afstudeerders. Hierbij ligt er meer gewicht in de eigen opdracht, welke ook een onderzoeksaspect heeft. Van afstudeerders verwachten we een idee voor een onderzoeksopzet dat raakvlakken heeft met ons vakgebied.

Heb je interesse om bij ons af te studeren? Stuur dan een sollicitatiebrief, met CV en portfolio naar:
stage@in60seconds.nl