Wie zoeken we voor onze cmd stage? Jouw motivatie & opleiding

We hebben een drietal soorten stages, namelijk een stage als animatior, stage als illustrator en een stage als (web)developer. Op deze pagina richten we ons op de cmd stage als webdeveloper. We zoeken een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en capabel persoon voor onze stage cmd. Je motivatie en portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm.

We hebben de afgelopen jaren stagiairs gehad van Hogeschool Zuyd, de Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool, Saxion Hogescholen, Hogeschool Utrecht, de Willem De Kooning academie, Hogeschool Rotterdam en de HAN. De cmd stage die we aanbieden sluit aan op verschillende opleidingen. Zo krijgen we veel studenten die voor hun opleiding CMD stage lopen. Hieronder een overzichtje van opleidingen waarvan studenten zich vaak bij ons melden voor een stage als animator.

  • CMD (Communication Multimedia Design)
  • Kunstacademie Animatie of Graphic design
  • Film- en televisiewetenschappen
  • Andere opleidingen, indien goede motivatie
cmd stage bij in60seconds?
HEB JE INTERESSE?
Ben je CMD’er en wil je bij ons stage lopen? Solliciteer dan via de knop hieronder.

Solliciteer nu โ€บ
Kantoor en collega's tijdens je cmd stage.

Wat bieden we tijdens onze cmd stage? Werken voor mooie klanten & een persoonlijke opdracht

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd veel verschillende werkzaamheden krijgt en daarmee alle facetten van het maken van animaties de revue ziet passeren. De helft van je cmd stage werk je mee aan opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het proces kennen. Van conceptontwikkeling, storyboarding, copywriting tot vormgeving, animatie en sounddesign. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen.

De andere helft van je tijd als cmd stagiair, werk je zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht. Je ontvangt overigens een marktconforme stagevergoeding.

Ga jij bij ons een stage cmd lopen?

Werken in het groenste kantoor van Amsterdam!

Sinds november 2019 houden we met in60seconds kantoor in de Houthavens van Amsterdam. Het is een nieuw kantoor met focus op professioneel, prettig en efficient kunnen samenwerken. We hebben ruimte. Mooi uitzicht. Het is goed bereikbaar. Overal whiteboards en teken mogelijkheden. Met ons kantoor maken we Amsterdam ook een stukje groener. We hebben namelijk heel veel planten. Als groentje ga je dus aan de stage lopen in een omgeving die qua kleur helemaal bij je past. ๐Ÿ˜‰

Nog meer kantoor en collega's tijdens je cmd stage.

Alles op een rijtje De cmd stage bij in60seconds

STAGE BIJ IN60SECONDS

๐Ÿ“•  De mogelijkheid om snel veel te leren
๐Ÿฆธ  Goede stagebegeleiding
๐Ÿข  Werken aan producties voor bekende merken
๐ŸŽฅ  Werken aan een eigen opdracht
๐ŸŒฟ  Het groenste kantoor van Amsterdam

OVER DE FUNCTIE

๐Ÿ“  Amsterdam (en i.v.m. COVID-19 deels thuis)
๐Ÿ“…  Vijf dagen per week. 5-12 maanden.
#๏ธโƒฃ  In totaal zijn er drie stageplaatsen beschikbaar.
๐ŸŽ“  Zowel derdejaars- als afstudeerstage mogelijk.
๐Ÿ’ถ  We bieden een marktconforme stagevergoeding.

VEREISTEN

๐Ÿคน๐Ÿป  Ervaring met Adobe After Effects, Adobe Illustrator
๐Ÿ’Ž  Ambitieuze, gemotiveerde en zelfstandige instelling
๐ŸŽ๏ธ  Rijbewijs is niet verplicht
๐Ÿ”ž  Minimale leeftijd van 18 jaar
๐ŸŽ“  Minimaal Opleidingsniveau HBO

Vragen over deze cmd stage?
Wellicht heb je vragen over deze cmd stageplek. En kun je de antwoorden niet direct op deze pagina terugvinden. Vragen over deze cmd stage kun je stellen via het volgende emailadres: stage@in60seconds.nl. Let op: Solliciteren op de cmd stage kan alleen via de buttons die je vindt op deze pagina, dus niet via het e-mailadres.

Solliciteer op deze cmd stage โ€บ