OVER DE KLANT

De WestlandUtrecht Bank (WUB) was het resultaat van een fusie in 1969 van de Westlandsche Hypotheekbank (opgericht in 1893) en de Utrechtsche Hypotheekbank (1882), beide opgericht aan het eind van de 19e eeuw. In de jaren 80 van de 20e eeuw was WestlandUtrecht een traditionele hypotheekbank. Ook nu nog zijn zij gespecialiseerd in het beheren van hypotheken en verzekeringen. De focus van WUB is geheel gericht op hunbestaande klanten.

sector-financieel

BEHAALDE RESULTATEN

Samen met de klant kwamen we al snel tot de conclusie dat we een heldere en simpele beeldtaal nodig hebben om de complexe materie uit te leggen. Met een zeer beperkt kleurenpalet, krachtige iconen en weinig gebruik van karakters hebben we een stijl ontwikkeld die goed in staat is om de vaak ingewikkelde inhoud goed over te brengen.

illustratie-resultaat

KLANTVRAAG

De adviseurs van WestlandUtrecht Bank zijn veel tijd kwijt met het uitleggen van relatieve standaard situaties. Door deze situaties in korte animaties uitleggen blijft er voor de adviseur meer tijd over voor de persoonlijke situatie van de klant. En wordt de adviseur in staat gesteld om gerichter en beter advies te geven.

illustratie-klantvraag

Spaar Xtra Hypotheek

Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Waardeontwikkeling beleggingen

Rentevaste periode

Voorbereiden adviesgesprek

Waarom moet ik een boete betalen?

Team

Ontmoet het hele team ›