OVER DE KLANT

De Rabobank is een bank voor en door klanten. Met Nederland als bakermat is het bedrijf de afgelopen decennia uitgegroeid tot een internationale financiële dienstverlener, die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Ze zijn een coöperatieve bank met een agrarische oorsprong. Wereldwijd hebben ze de ambitie om de leidende food -en agribank te worden.

sector-financieel

KLANTVRAAG

Het Rabobank Hypotheekdossier is een online tool waarmee klanten in 30 minuten een hypotheekberekening kunnen maken op basis van relevante financiële gegevens. Klanten kunnen waar en wanneer zijn willen rekenen in het systeem dat de Rabobank hypotheekadviseur ook gebruikt. Om het hypotheekdossier visueler te maken en te zorgen voor verduidelijking van complexe begrippen vroeg Rabobank ons om een viertal explanimations te ontwikkelen. Hiervoor ontwikkelden we eerst een animatie format, zodat vervolg animaties consistent konden worden geproduceerd.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Samen met teams van verschillende financiële afdelingen bepaalden we de inhoud voor de animaties. Daarnaast ontwikkelden we een animatiestijl die ons in staat stelt om complexe financiële onderwerpen te vertalen naar alledaagse situaties van klanten. Voor Rabobank ontwikkelen we verschillende video’s over financiële onderwerpen, waaronder hypotheken. In de video over het hypotheek adviesgesprek vertellen we wat je kunt verwachten van het gesprek en wat je kunt doen om dat zo goed mogelijk voor te bereiden.

illustratie-resultaat

Hypotheekadvies


Advieskosten


Hypotheekrente

Terugbetalen


Extra aflossen

Team

Ontmoet het hele team ›