OVER DE KLANT

De Hypothekers Associatie, ook wel bekend onder de naam De Hypotheker is een franchise organisatie met ruim 160 vestigingen in Nederland. Deze vestigingen geven onafhankelijk advies over de verkrijgbare hypotheekvormen en daaraan gekoppelde verzekeringen en verzorgen vervolgens offerte en afsluiting. De organisatie speelt een toonaangevende rol in de snel groeiende markt.

sector-financieel

KLANTVRAAG

De Hypotheker heeft een online omgeving ontwikkeld met de naam Mijn Hypotheker. Gebruikers van de omgeving hebben in hierin allerlei handige tools tot hun beschikking, waaronder inzicht in documenten, het uploaden van documenten, een voortgangsindicator en een online huishoudboekje. De Hypothekers Associatie vroeg ons een explanimation te maken ter ondersteuning van de introductie van het nieuwe Mijn Hypotheker.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Qua concept voor de animatie hebben we gekozen voor een objectgericht ontwerp zonder personages. We laten vooral elementen zien die iets met het proces te maken hebben dat men doorloopt bij het afsluiten van een hypotheek. Het ontwerp van de animatie is opgebouwd uit primaire vormen zoals cirkels, recht- en driehoeken. Shotovergangen zijn soepeln omdat elementen binnen shots vaak vloeiend in elkaar over lopen. De explanimation is gebruikt in mailings, op landingspagina’s en binnen de Mijn Hypotheker omgeving zelf.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›