OVER DE KLANT

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

sector-zorg

KLANTVRAAG

Kanker.nl is een online platform voor kankerpatiënten, waarop betrouwbare informatie, ervaringskennis en het ondersteuningsaanbod rond kanker op één plek te vinden is. Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe platform klopte KWF Kankerbestrijding bij ons aan met de vraag of we hen konden helpen met de ontwikkeling van een promotiefilm voor het Kanker.nl platform.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Op het ene moment waan je jezelf kerngezond, op het andere moment krijg je te horen dat je kanker hebt. Dat heeft een enorme impact op je leven. In de promotiefilm hebben we geprobeerd het gevoel van impact bij de kijker over te brengen een een idee te geven van de vragen waar mensen plots in dit geval letterlijk mee rondlopen. De opnames voor de video zijn gemaakt op meerdere locaties in Amsterdam. Mensen die te maken hebben met kanker of dat hebben gehad spelen de hoofdrol in deze video en vinden elkaar op Kanker.nl

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›