OVER DE KLANT

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1996 en het hoofdkantoor is gevestigd in Leusden. De missie van AFAS is het ontwikkelen van software voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

sector-design

DE OPDRACHT

De software producten van AFAS maken processen makkelijker, sneller en overzichtelijker. In vijf animaties laten we zien wat de visie en functionaliteiten van verschillende software producten zijn. Tool voor salesmanagers. Gebruik op de website. AFAS zocht een partij die analytisch sterk is en in staat is om de complexe materie van hun producten in pakkende verhaallijnen te vatten.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Een duidelijke uitleg van functionaliteiten per product in een consistente stijl van animaties voor bijna alle producten. De AFAS Man, misschien wel de directeur van AFAS…. Veel aanbieders blijven vaag over de oplossingen van hun product, AFAS biedt hiermee duidelijkheid. En uitleg voor mensen die liever met hun vak bezig zijn, dan kennis hebben van IT.

De onderwerpen van de explanimations zijn:

  • ERP Profit – Geïntegreerd softwarepakket om een organisatie te automatiseren
  • Personal – Online huishoudboekje
  • Small Business – Online boekhoudpakket voor de kleine ondernemer
  • HRM-Payroll – Geïntegreerde personeelsinformatie & salarisverwerking
  • OPB – De visie die ten grondslag ligt aan het bedrijf AFAS en haar software
illustratie-resultaat

AFAS – HRM / Payroll


AFAS – ERP


AFAS – Accountancy


AFAS – Small Business

AFAS – Onderwijs


AFAS – OPB


AFAS – Partner- & Expertnetwerk


AFAS – Personal

Team

Ontmoet het hele team ›