OVER DE KLANT

Haarlemmermeer is een gemeente in het zuiden van de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Gemeente Haarlemmermeer ligt centraal in de Randstad en bestaat uit 26 dorpen, verbonden door een ringvaart en telt ongeveer ongeveer 145.000 inwoners. De grootste plaats in de gemeente, Hoofddorp telt 73.000 inwoners. In het noordoosten van de gemeente ligt de Luchthaven Schiphol.

sector-overheid

KLANTVRAAG

Afgelopen jaar waren er in de gemeente allerlei nieuwe ontwikkelingen op gebied van bouw, verkeer, milieu en duurzaamheid. Elk jaar presenteert de gemeente dit in het burgerjaarverslag. Hierin wordt teruggeblikt op de belangrijkste gebeurtenissen en mijlpalen van het voorgaande jaar. Dit jaar wil de gemeente het burgerjaarverslag graag in een vernieuwende vorm presenteren en klopte daarom bij ons aan voor het laten maken van een explanimation.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We maakten een toegankelijke animatie met daarin iconische illustraties op basis van de huisstijlkleuren van de Gemeente Haarlemmermeer. In de animatie gebruiken we speelse overgangen en op deze manier lopen we vlot door de in het voorgaande jaar behaalde resultaten heen.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›