OVER DE KLANT

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en bedrijven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

sector-industrie

KLANTVRAAG

Evides Waterbedrijf levert water aan partiulieren en industriële klanten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Evides hoog in het vaandel en er wordt hier in de dagelijkse processen al veel aandacht aan besteed. In deze animatie wil Evides aan de hand van 5 speerpunten laten zien wat dit in de praktijk betekent.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

oor Evides hebben we een transparante stijl ontwikkelt. We geven zicht op de interne structuur van het bedrijf en haar effect op de wereld daar buiten. Met sterke, simpele lijnvoering vonden we de juiste balans tussen een complex en helder beeld. Water, het belangrijkste product van Evides, heeft een speciale rol gekregen en begeleidt de kijker in een opvallend fris blauw van beeld naar beeld.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›