OVER DE KLANT

De Consumentenbond is een verbond zonder winstoogmerk van en voor alle consumenten in Nederland. De Consumentenbond heeft een veelzijdig aanbod aan producten en diensten en is actief op alle terreinen: van financiën tot zorg, van elektronica tot de interneteconomie en van reizen tot voeding. Daarbij maakt ze zich hard voor de verbetering en bescherming van de rechten van alle Nederlandse consumenten.

sector-nonprofit

VRAAG VAN DE KLANT

Voor haar “Laat je niet hacken” campagne was de Consumentenbond op zoek naar middelen om de campagne extra aandacht te geven. De Consumentenbond vroeg ons een aantal animaties te ontwikkelen die konden worden ingezet ter promotie van de campagne in persoonlijke mailings, social media en op de campagne website zelf. Vanwege de brede doelgroep van de campagne vroeg de Consumentenbond ons een stijl te ontwikkelen die zowel jong als oud aanspreekt.

illustratie-klantvraag

HET EINDRESULTAAT

Als onderdeel van de campagne maakten we vier video’s waarbij consumenten worden gewezen op de risico’s bij het gebruik van internet thuis en onderweg. Consumenten krijgen daarnaast praktische informatie en hulpmiddelen voor de bescherming van hun computer. We introduceerden de Consumenten-held die een gezin op verschillende momenten waarschuwt voor gevaren op internet. Om de animaties vooral niet te belerend over te laten komen , verwerkten we in elke video een aantal grapjes.

illustratie-resultaat

Voorkom Phishing


Veilig Onderweg

Let op: Cookies

Team

Ontmoet het hele team ›