OVER DE KLANT

CBS heeft als taak het publiceren van betrouwbare en samenhangende statistische informatie, die inspeelt op de behoefte van de samenleving. Naast de verantwoordelijkheid voor de nationale (officiële) statistieken is CBS ook belast met de productie van Europese (communautaire) statistieken.

sector-overheid

BEHAALDE RESULTATEN

Hoe verdelen vrouw en man werk, zorg en inkomen? Voor dit verhaal maakten we een web-app waarin door een aantal visuals wordt verteld hoe de afgelopen 50 jaar de rol van vrouw en man in Nederland is veranderd.

illustratie-resultaat

Nederland 4,5 keer rijker

Sinds de oorlog zijn we in Nederland 4,5 keer rijker geworden. Maar hoe komt dit? Om hun onderzoeksresultaten te publiceren vroeg het Centraal Bureau voor de Statistiek in60seconds om te visualiseren hoe wij in Nederland sinds de oorlog zoveel rijker zijn geworden. We ontwikkelden een interactieve infographic. Waarin het verhaal wordt verteld aan de hand van vier animaties en graphics die de kijker telkens een stapje dichter bij de conclusie brengt.

Bekijk hier de interactieve infographick ›
illustratie-klantvraag

VERDELING WERK, ZORG & INKOMEN

Hoe verdelen vrouw en man werk, zorg en inkomen?Voor dit verhaal maakten we een web-app waarin door een aantal visuals wordt verteld hoe de afgelopen 50 jaar de rol van vrouw en man in Nederland is veranderd.

Bekijk hier de web-app ›
sector-financieel

Team

Ontmoet het hele team ›