OVER DE KLANT

Benthem Crouwel Architects is een architectenbureau uit Amsterdam, bekend als architect van onder andere Schiphol, Rotterdam Centraal station en Stedelijk Museum Amsterdam.

KLANTVRAAG

In septemer 2013 werd in het Architectuurcentrum in Haarlem de expositie ‘Five archetypes for a changing world’ van Benthem Crouwel Architekten vertoond. Als bezoeker betreed je een blauwe wereld waarin vijf grote blauwe schuimblokken staan, uit ieder blok is een model gehouwen. De vijf gebouwen zijn een selectie uit het oeuvre van Benthem Crouwel Architekten, en vertegenwoordigen elk een ander archetype:

  • Public – Stedelijk Museum Amsterdam
  • Flow – Station Rotterdam Centraal
  • Vibe – Ziggo dome
  • Connect – AM3 datacenter
  • Dream – Forum Mittelrhein winkelcentrum
In60seconds werd gevraagd om voor deze expositie een video te maken waarin de vijf gebouwen op een dynamische manier worden gepresenteerd, passend bij het archetype.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De archetypes staan voor een veranderende wereld waarin gebouwen een nieuwe betekenis krijgen waar de gebruiker steeds centraal staat. In de video hebben we elk archetype op een andere manier benaderd. Een andere manier van filmen en monteren en elk archetype wordt ondersteund met een eigen stuk muziek en een andere tekstanimatie. Toch vormen ze samen een geheel en versterken ze elkaar.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›