OVER DE KLANT

Bascom Camera’s, specialist op het gebied van bewakingscamera’s heeft een nieuwe camera ontwikkeld. Deze camera werkt niet zoals de voorgangers analoog, maar digitaal en in HD kwaliteit. Door de grotere capaciteit in data verwerking wordt elk beeld helder geregistreerd en maakt het mogelijk om beter in te zoomen op opgenomen beeld, zonder dat het korrelig wordt.

sector-FMCG

KLANTVRAAG

Als onderdeel van haar marketing campagne wilde Bascom Camera’s graag een explanimation laten maken. De explanimation is bedoeld om de unieke functionaliteiten van haar nieuwe bewakingscamera’s en voordelen ten opzichte van traditionele bewakingscamera’s aan potentiële klanten te laten zien.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

De video gaat niet zozeer in op de technische specificaties van de camera als meer op het belang van een beveiligingscamera, op het gebruiksgemak en de handige voordelen. Voor Bascom Camera’s hebben we een nieuw personage ontwikkeld dat op een grappige wijze beweegt. Het sound-design speelt een grote rol in deze animatie. En omdat de geluiden grappig en een tikkeltje overdreven zijn, wordt het gevoel bij wat er en gebeurt versterkt.

illustratie-resultaat

Team

Ontmoet het hele team ›