OVER DE KLANT

Simpel, gevestigd in Amsterdam, is een Nederlandse aanbieder van low-cost sim-only-abonnementen voor mobiele telefonie. De aanbieder is sinds 2007 in Nederland actief en is sinds 2014 een onafhankelijk merk, nadat het zich heeft losgemaakt van T-Mobile.

sector-diensten

KLANTVRAAG

Er wordt door kinderen vaak ongemerkt hoge kosten gemaakt door bijvoorbeeld het aanmelden bij sms diensten of het downloaden van bestanden. Om het belgedrag van kinderen te reguleren heeft Simpel.nl het plafond geïntroduceerd waarmee je een belplafond kunt instellen voor kosten buiten je bundel. De Gebruikslimiet van Simpel is een manier om haar klanten te beschermen tegen onverwacht hoge belkosten. Simpel vroeg ons een aantal explanimations te maken waarin de voordelen van deze services worden uitgelegd.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Voor Simpel ontwikkelden we verschillende personages met grappige uitstraling die sympathie bij de kijker opwekken en goed aansluiten op de herkenbare paarse huisstijl van Simpel. Ook richten de personages zich in de animatie tot de voice-over waardoor een soort interactie met de kijker wordt gecreëerd.

illustratie-resultaat

Explanimation Gebruikslimiet

Explanimation Daarom Simpel

Team

Ontmoet het hele team ›