OVER DE KLANT

Voiceworks is totaalleverancier van communicatieoplossingen en innovatieve diensten die bereikbaarheid optimaliseren. Het communicatieplatform dat Voiceworks hiervoor gebruikt is volledig in eigen beheer ontwikkeld, en geldt als toonaangevend in de telecomwereld. Voiceworks levert niet alleen een compleet producten- en dienstenportfolio, maar ook alle disciplines die daarbij horen. Van toestel tot breedbandverbinding en van netwerk consultancy tot modeminstallatie. Van productontwikkeling tot klantenservice en van advisering tot installatie en ingebruikstelling.

sector-onderwijs

KLANTVRAAG

Voiceworks Mobile vormt de basis van het aanbod aan mobiele telefoniediensten van Voiceworks. Deze dienst biedt u veel meer dan wat men van mobiele telefonie verwacht, dankzij allerlei unieke functies. Voiceworks vroeg in60seconds een aantal explanimations te ontwikkelen waarin de functionaliteiten van Voiceworks Mobile en gerelateerde services worden gepresenteerd.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

Omdat er meerdere explanimations ontwikkeld moesten worden hebben we voor Voiceworks een doeltreffende 2d animatiestijl ontwikkeld, die aansluit bij de iconen die door Voiceworks op haar website worden gebruikt. We ontwikkelden een aantal explanimations om de Voiceworks Mobile diensten snel en helder te communiceren. De video geeft inzicht in het product dat Voiceworks biedt en de mogelijkheden.

illustratie-resultaat

Voiceworks mobile


Voiceworks Managed mobile

Voiceworks Mobile connect


Voiceworks Portfolio

Team

Ontmoet het hele team ›