OVER DE KLANT

Kieskeurig.nl bestaat sinds 1999 en is uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van Kieskeurig.nl is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. Dagelijks bezoeken ruim 170.000 consumenten Kieskeurig.nl. Zij vergelijken hier producten, prijzen en winkels, beschrijven hun ervaringen met producten en lezen de reviews van andere consumenten.

sector-FMCG

KLANTVRAAG

Kieskeurig.nl is niet de enige website met een dergelijke dienst, maar onderscheidt zich in haar markt sterk in de kwaliteit van de reviews. Dagelijks werkt een groot team aan het beoordelen van betrouwbaarheid van reviews en bekijkt of deze voldoende gemotiveerd zijn. Kieskeurig.nl vroeg ons een explanimation en een aantal commercials te ontwikkelen waarin duidelijk de beoordeling en kwaliteit van reviews naar voren komt.

illustratie-klantvraag

BEHAALDE RESULTATEN

We ontwikkelden voor Kieskeurig.nl in de bestaande en herkenbare rode campagnestijl een explanimation die gebruikers op een leuke en informatieve manier uitlegt, hoe Kieskeurig.nl zich onderscheidt in de markt. Daarnaast ontwikkelden we ook nog een aantal televisiecommercials van 20 seconden voor Kieskeurig.nl die gebaseerd zijn op de explanimation.

illustratie-resultaat

TVC: Van Smartphone tot Scheerapparaat

TVC: Van Camera’s tot Kinderwagens

Team

Ontmoet het hele team ›