Animatie laten maken

Bij in60seconds kunt u een animatie laten maken. Combinaties van tekst, beeld en geluid maken het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren. Video en animatie zijn daarom een ideaal middel om informatie effectief over te brengen.

in60seconds

We zijn een jong bureau gevestigd te Amsterdam en ontwikkelen creatieve concepten, maken infographics, videoproducties en animaties. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. Wij introduceerden de term ‘explanimation’; animaties die uitleggen of verduidelijken.

Toepassingen van animatie

animatie laten makenPresenteren en uitleggen van een product of dienst.
animatie laten makenIngewikkelde zaken en processen inzichtelijk maken.
animatie laten makenEen visie of beleidsplan kort en bondig communiceren.
animatie laten makenEen jaarverslag niet in boekvorm, maar deels als animatie laten publiceren.

Een animatie laten maken

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met de klant bepalen van de inhoudelijke boodschap van de animatie. Bij ons een animatie laten maken resulteert in een video met een visuele stijl die goed past bij de huisstijl van de klant.
Een animatie laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken de klant in iedere fase van het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van deadlines garanderen.

Proces

Na een inhoudelijke sessie met de klant maken we een uitgebreide informatie analyse welke de basis vormt voor de voice-overtekst en het storyboardvoor de animatie. We laten de voice-over inspreken en ontwikkelen een creatief moodboard met daarin een aantal richtingen voor de stijl van de animatie. Op basis van de gekozen stijl gaan we aan de slag met het visuele ontwerp, daarna worden alle illustraties geanimeerd en voegen we het sounddesign en de finishing touch aan de animatie toe.

Onze animaties:

Animatie bedrijf in60seconds maakt explanimationsGeen veredelde stockplaatjes maar sterk design op maat.
Animatie bedrijf in60seconds maakt explanimationsGeen standaard verhaal opzet, maar passend bij uw boodschap.
Animatie bedrijf in60seconds maakt explanimationsVooraf bepalen we de prijs, dus geen extra kosten achteraf.
Animatie bedrijf in60seconds maakt explanimationsAcademisch denkniveau en bewezen co-creatie proces.
Animatie bedrijf in60seconds maakt explanimationsOplossing tegen lage kosten en altijd een fixed prijs.

U wilt door ons een animatie laten maken? Kennis maken of benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

vraag meer informatie aan