Animatie laten maken

Bij in60seconds kunt u een animatie laten maken. De combinatie van tekst, beeld en geluid maakt het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren. Video en animatie zijn hierdoor een ideaal middel om informatie effectief over te brengen.

in60seconds

We zijn een jonge animatiestudio gevestigd te Amsterdam en ontwikkelen creatieve concepten, maken infographics, videoproducties en animaties. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap in korte tijd. Wij introduceerden de term ‘explanimation’; een animatie die uitlegt of verduidelijkt of promoot.

Toepassingen van animatie

animatie laten makenPresenteren en uitleggen van een product of dienst.
animatie laten makenIngewikkelde zaken en processen inzichtelijk maken.
animatie laten makenEen visie of beleidsplan kort en bondig communiceren.
animatie laten makenEen jaarverslag niet in boekvorm, maar deels als animatie laten publiceren.

Een animatie laten maken

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met de klant bepalen van de inhoudelijke boodschap van de animatie. Bij ons een animatie laten maken resulteert in een kwalitatieve video met een visuele stijl die goed past bij de huisstijl van de klant.
Een animatie laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken de klant in iedere fase van het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van deadlines garanderen.

Proces

Na een inhoudelijke sessie met de klant maken we een uitgebreide informatie analyse welke de basis vormt voor de voice-overtekst en het storyboardvoor de animatie. We laten de voice-over inspreken en ontwikkelen een creatief moodboard met daarin een aantal richtingen voor de stijl van de animatie. Op basis van de gekozen stijl gaan we aan de slag met het visuele ontwerp, daarna worden alle illustraties geanimeerd en voegen we het sounddesign en de finishing touch aan de animatie toe.

Onze animaties:

Een animatie laten maken bij in60seconds.Geen veredelde stockplaatjes maar sterk design op maat.
Een animatie laten maken bij in60seconds.Geen standaard verhaal opzet, maar passend bij uw boodschap.
Een animatie laten maken bij in60seconds.Vooraf bepalen we de prijs, dus geen extra kosten achteraf.
Een animatie laten maken bij in60seconds.Academisch denkniveau en bewezen co-creatie proces.
Een animatie laten maken bij in60seconds.Oplossing tegen lage kosten en altijd een fixed prijs.

U wilt door ons een animatie laten maken? Kennis maken of benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

vraag meer informatie aan